fbpx

Seline

Welkom op mijn website! Mijn naam is Seline, ik ben 24 jaar oud en woon in hartje Alkmaar. Mijn fascinatie voor interieur begon al op jonge leeftijd en leidde tot het bedenken van fantastische oplossingen.

Als creatieve geest vind ik het heerlijk om mijn eigen interieur steeds weer te vernieuwen en te veranderen. Ik hou ervan om te experimenteren met verschillende stijlen, meubels en accessoires om zo een unieke en persoonlijke sfeer te creëren. Maar nog mooier vind ik het als ik deze meubels ook zelf kan ontwerpen en maken!

Wanneer ik een nieuwe ruimte binnenkom, is het interieur het eerste waar ik naar kijk. Hierdoor krijg ik veel nieuwe ideeën en doe ik veel inspiratie op.

Ik heb gestudeerd aan de Akademie Vogue in Amsterdam, waar ik de opleidingen Interieurstyling en Interieurontwerper heb afgerond. Momenteel volg ik de opleiding vastgoedstylist bij Laudius om mij nog verder te verdiepen en te blijven bijscholen in het vak.

Door mijn ervaring en kennis op het gebied van interieurontwerp kan ik een persoonlijke en kwalitatieve service bieden die perfect past bij de wensen en stijl van mijn klanten.

Ik ben dol op het maken van toffe en functionele interieurs en ik help mijn klanten graag bij het verwezenlijken van hun droomhuis! Als je op zoek bent naar een professionele interieurontwerper met een passie voor unieke ontwerpen, neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om samen met jou een fantastisch interieur te creëren!

Het ontstaan van

BOSTIJL

Hoe het allemaal begon

BOSTIJL bestaat sinds 23 September 2019 en is opgezet door de zusjes Lisanne en Seline Boersen. De interesse voor interieur was voor ons beide vanaf jongs af aan al erg groot! Dat wij later zelf meubels zouden gaan lassen was toen nog nooit in ons opgekomen. Onze vader heeft zijn eigen las en constructie bedrijf genaamd BoStaal, dus het goed kunnen werken met onze handen zit in de familie. 

Toen industriële meubels van staal en hout een trend werdt, wat ons thuis natuurlijk meteen op viel. Dachten wij, daar moeten we iets mee gaan doen! Zo gezegd, zo gedaan, hebben we als proef een aantal meubels ontworpen en gemaakt. Allemaal natuurlijk geleerd van onze eigen vader. 

Vrienden en familie viel dit op en werden erg enthousiast, op deze manier kregen we steeds meer aanvragen om meubels van staal te ontwerpen en te maken. Ik Seline had altijd al de interesse om een eigen bedrijf te beginnen, vandaar dat ik dit samen met mijn zus ben opgestart. Hoe leuk is dat, de hele familie samen aan het ondernemen in het staal

BoStaal en BOSTIJL zitten naast elkaar gevestigd, altijd handig wanneer we hulp van elkaar nodig hebben.
De naam BOSTIJL komt zoals je ziet vort uit de naam BoStaal. Bo staat voor de afkorting van onze achternaam Boersen en staal is het product waar onze vader mee werkt, vandaar de naam BoStaal. Het woord Staal hebben wij vervangen voor STIJL, omdat wij ons echt bezighouden met interieur. Wij zijn dus meer bezig met STIJL, vandaar BOSTIJL. Om hier nog een leuke draai aan te geven hebben we de letter S en de L schuin gezet, de letters van onze namen Lisanne en Seline.

3 jaar verder, Seline die al 2 jaar Full Time voor BOSTIJL werkt en Lisanne die helaas door omstandigheden nog Full Time voor een werkgever werkt. Hebben we moeten wikken en wegen hoe we het beste met BOSTIJL verder kunnen gaan. Vandaar de keuze dat ik Seline sinds april 2022 alleen verder ben gegaan met BOSTIJL. Mijn zus Lisanne is een nieuw avontuur aangegaan met een nieuwe baan. Voor ons beide dus nieuwe mooie kansen! Wie weet dat als er een mogelijkheid is we in de toekomst weer samen verder kunnen 🙂

X X X

BOSTIJL

Een kijkje bij BOSTIJL

Video afspelen