fbpx

Seline

Welkom op mijn website! Mijn naam is Seline, ik ben 25 jaar oud en woon in hartje Alkmaar. Mijn fascinatie voor interieur begon al op jonge leeftijd en leidde tot het bedenken van fantastische oplossingen.

Als creatieve geest vind ik het heerlijk om mijn eigen interieur steeds weer te vernieuwen en te veranderen. Ik hou ervan om te experimenteren met verschillende stijlen, meubels en accessoires om zo een unieke en persoonlijke sfeer te creëren. Maar nog mooier vind ik het als ik deze meubels ook zelf kan ontwerpen en maken!

Wanneer ik een nieuwe ruimte binnenkom, is het interieur het eerste waar ik naar kijk. Hierdoor krijg ik veel nieuwe ideeën en doe ik veel inspiratie op.

Ik heb gestudeerd aan de Akademie Vogue in Amsterdam, waar ik de opleidingen Interieurstyling en Interieurontwerper heb afgerond. Momenteel volg ik de opleiding vastgoedstylist bij Laudius om mij nog verder te verdiepen en te blijven bijscholen in het vak.

Door mijn ervaring en kennis op het gebied van interieurontwerp kan ik een persoonlijke en kwalitatieve service bieden die perfect past bij de wensen en stijl van mijn klanten.

Ik ben dol op het maken van toffe en functionele interieurs en ik help mijn klanten graag bij het verwezenlijken van hun droominterieur! Als je op zoek bent naar een professionele interieurontwerper met een passie voor unieke ontwerpen, neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om samen met jou een fantastisch interieur te creëren!

Het ontstaan van

BOSTIJL

Hoe het allemaal begon

BOSTIJL is opgericht op 23 september 2019. Mijn interesse in interieurdesign was al van jongs af aan groot!

Toen ik begon met BOSTIJL, was de trend van industriële meubels prominent aanwezig, en dat is dan ook waar ik mee begonnen ben. Mijn vader heeft zijn eigen las- en constructiebedrijf, genaamd BoStaal, waar ik de kunst van het lassen heb mogen leren. Dus het vermogen om goed met onze handen te werken zit in de familie.

Ik heb de opleidingen Interieurstyling en Interieurontwerpen gevolgd aan de Akademie Vogue, en later ook Verkoopstyling bij Laudius.

Uiteindelijk is BOSTIJL uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezighoudt met interieur- en verkoopstyling, waarbij we dit allemaal mooi combineren met stalen meubels.

BoStaal en BOSTIJL zijn naast elkaar gevestigd, wat altijd handig is wanneer we elkaars hulp nodig hebben. De naam BOSTIJL is afgeleid van de naam BoStaal. ‘Bo’ staat voor de afkorting van onze achternaam Boersen, en ‘staal’ verwijst naar het product waarmee onze vader werkt, vandaar de naam BoStaal. We hebben het woord ‘Staal’ vervangen door ‘STIJL’, omdat we ons voornamelijk bezighouden met de interieurstijl, vandaar BOSTIJL.

 

X X X

BOSTIJL

Een kijkje bij BOSTIJL

Video afspelen